VIBORG TØMRER Vi kan udføre alt tømrer- og snedkerarbejde i høj kvalitet

Terrasser

Sæt dig til rette på din terrasse en dejlig sommeraften og se på havens farverige blomster. Eller nyd et glas vin i selskab med vennerne på tagterrassen. Kunne det friste? Så kontakt Viborg Tømrer og få udsigt til mere. Vores speciale er tagterrasser og haveterrasser.

Vores ekspertise og rådgivning bygger på mange års erfaring med at udføre terrasser til huse og lejligheder af enhver art og til ethvert budget.

Mange slags terrasser

En terrasse skal ses som en forlængelse af huset og skal derfor passe til husets stil og opbygning. Valget af materiale og udformning skal derfor overvejes. Skal det være en tagterrasse, en almindelig træterrasse foran stuen eller køkkenet, eller en oase i hjørnet af haven?

Terrasser i alle udformninger

Alt efter husets form og farve og terrassens formål, kan terrassen være både rund, firkantet, sekskantet, stor eller lille. Den kan laves i mange forskellige materialer alt efter, hvor meget man vil vedligeholde terrassen og hvor meget slitage, den skal kunne klare.

Vi rådgiver gerne om valg af materialer, terrassens form og størrelse, der har stor betydning for både husets værdi, og om du også er glad for terrassen mange år ud i fremtiden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os på telefon 30 26 80 82. Så kommer vi ud og ser på din have og giver forslag til den perfekte terrasse og giver et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre om dine byggetanker.

Ring mig op

Viborg Tømrer

CVR: 34321426

Tlf: 30 26 80 82

E-mail: kontakt@viborgtoemrer.dk