VIBORG TØMRER Vi kan udføre alt tømrer- og snedkerarbejde i høj kvalitet

Tagarbejde

Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. Viborg Tømrer rådgiver og inspirerer med udgangspunkt i dit hus.

Nyt tag i alle materialer

Hos Viborg Tømrer arbejder vi med mange forskellige slags tagmaterialer såsom beton, tegl og eternit. Vi kommer ud og besigtiger dit tag og kommer med vores vurdering af, hvilket materiale der vil passe bedst.

Ved nybyggeri klarer vi hele tagkonstruktionen sammen med vores faste samarbejdspartnere, så kvaliteten altid er i top – og arbejdet færdigt til tiden.

Udnyttelse af førstesalen

Har huset ikke tidligere haft en førstesal, kan vi hjælpe dig med at få en. Vi kan bygge en ny tagkonstruktion og sørge for, at de ekstra kvadratmeter bliver udnyttet til bolig, så I får mere plads at boltre jer på.

Reparation af taget

Har vejrguderne haft godt fat i tagryggen på dit hus under sidste stormvejr? Så kan Viborg Tømrer træde til, og med kort varsel udføre de fornødne reparationer – uanset materiale.

Tagterrasser og ovenlysvinduer

Vi har bygget tagterrasser i alle størrelser og står også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus, ligesom vi også kan tilføre ekstra lys og varme i huset med et ovenlysvindue.

Viborg Tømrer er din professionelle partner i tagarbejde. Ring på telefon 30 26 80 82 og få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde.

Ring mig op

Viborg Tømrer

CVR: 34321426

Tlf: 30 26 80 82

E-mail: kontakt@viborgtoemrer.dk