VIBORG TØMRER Vi kan udføre alt tømrer- og snedkerarbejde i høj kvalitet

Referencer

“I forbindelse med vores huskøb og den efterfølgende modernisering brugte vi med stor tilfredshed tømrermester Torben Klavsen. Vores hus er en murermestervilla fra 1924, som senest var moderniseret i 1976. Før købet besigtigede Torben huset for den overordnede tilstand og bidrog med kyndig vejledning og gode råd om mulighederne i huset.

Tømrermester Torben Klavsen forestod modernisering af huset, som omfattede en ændret ruminddeling ved etablering af et stort køkkenalrum, hvor der før var køkken, gang og stue. Det indbefattede bl.a. fjernelse af en bærende væg, nyt køkken, gipslofter, gips på vægge og renovering af originale trægulve. Desuden moderniserede Torben 1. salen samt fordelings- og trappeopgang. På 1. salen, der tidligere havde været en selvstændig lejlighed, blev der lavet til 3 gode soveværelser bl.a. ved opsætning af en skillevæg samt etablering af en ny døråbning i en bærende væg. Kvisten på 1. sal blev efterisoleret efter gældende normer ved at øge vægtykkelsen og der blev lavet nye lysningskasser i 3 vinduer.
Arbejdet blev udført til den aftalte tilbudspris ligesom tidsplanen blev overholdt. Det på trods af ændrede arbejdsopgaver og ekstraarbejder. I arbejdet udviste Torben stor faglighed, erfaring og kvalitetsbevidsthed. Ligeledes var han fleksibel både i forhold til ændrede opgaver og samarbejde med de øvrige håndværkere.

Vi har været meget tilfredse med Tømrermester Torben Klavsens arbejde og kan varmt anbefale ham til andre.”

– Parnuna & Morten, Viby J, Aarhus – d. 17.10.2013

Skriv til mig