VIBORG TØMRER Vi kan udføre alt tømrer- og snedkerarbejde i høj kvalitet

Kviste & karnapper

Ønsker du at udvide et rum i boligen eller få mere dagslys i hjemmet? Så er en kvist eller en karnap det rette valg til din bolig.

Kvister giver mere plads og lys

Med en kvist på førstesalen i din bolig kan du få rummet til at synes mange kvadratmeter større. En kvist åbner rummet op, giver mere bevægelighed og ikke mindst tilfører en kvist mere dagslys ind i rummet.

Vi opfører alle former for kviste og sørger for, at de harmonerer med resten af husets stil – både dobbeltkviste og enkelte kviste.

Karnap giver varme og lys

En karnap med et stort vinduesparti kan give lige den ekstra plads til spisebordet i køkkenet eller hyggekrogen i stuen eller en helt tredje ting.
Karnapper fås i alle størrelser og former, og vi bygger det op, så du kan få et vinduesparti, der giver den plads, du har brug for. De ekstra vinduer i karnappen giver mere lys i rummet og ikke mindst mere varme, da solens stråler får lov at varme hele rummet op. Dermed kan du også spare penge på både varme- og elregningen.

Også reparationer

Har du fået en skade på din kvist eller karnap, kan vi også stå for reparationen af det.

Kontakt os på telefon 30 26 80 82, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på en kvist eller karnap. Vi kommer med gode ideer og vejledning til, hvordan det kan se bedst ud på din bolig.

Ring mig op

Viborg Tømrer

CVR: 34321426

Tlf: 30 26 80 82

E-mail: kontakt@viborgtoemrer.dk