VIBORG TØMRER Vi kan udføre alt tømrer- og snedkerarbejde i høj kvalitet

Gulvarbejde

Hvis du skal have lagt nyt gulv eller blot forny det gamle, har Viborg Tømrer ekspertisen til at løfte opgaven.

Nyt gulv

Vi er vant til at arbejde med mange forskellige typer materialer. Gennem tiden har vi oparbejdet erfaring med mange forskellige materialer fra mange forskellige leverandører og mærker.

Vi kan også hjælpe dig med at udvælge materialer, så du er sikker på, at gulvet lever op til dine krav og forventninger.

Hvilket gulv skal man vælge?

Det kræver stor overvejelse og omtanke, når der skal vælges nyt gulv til boligen eller virksomheden. Skal det være et smukt mørkt plankegulv, skal det være laminat, der tåler mere slitage eller skal det være et lyst gulv, der får rummet til at virke større?
Vi har stor erfaring i de mange slags gulve og kan rådgive og hjælpe dig med valget, så du får et gulv, der holder, og som du bliver glad for i mange år frem.

Reparation og vedligehold

Har du et gammelt og slidt gulv, som trænger til en opfriskning? Vi kender alle typer gulve og ved, hvordan det skal behandles. Det samme gælder, hvis dit gulv har fået en skade – vi kan altid tilbyde dig en god løsning, som gør dig tilfreds.

Kontakt os på telefon 30 26 80 82, hvis du har brug for en ekspert til at lægge eller reparere dine gulve. Vi giver altid et uforpligtende tilbud.