VIBORG TØMRER Vi kan udføre alt tømrer- og snedkerarbejde i høj kvalitet

Gipsarbejde

Hos Viborg Tømrer udfører vi alle former for gipsarbejde til vægge og lofter, og vi udfører opgaver for både privat og erhverv.

Gips til alle slags huse

Gipsvægge og -lofter med eller uden stuk kan tilføre et meget klassisk og smukt udseende til ethvert hjem og kan få mindre rum til at synes større på grund af den lyse farve på lofterne. Med gipslofter får man et stilrent look, der er nemt at holde, og som hurtigt kan forvandles, hvis man ønsker forandring.

Ligeledes kan både gipslofter og -vægge være en god løsning på en modernisering af dit hjem, da gipsen giver et tidsløst design til alle rum.

Lydisolerende gips

På en arbejdsplads med meget larm eller i en bolig med mange klinkegulve kan lyddæmpende gipslofter og -vægge være en optimal løsning. Det lyddæmpende materiale kan tage den høje rungen i et hus eller en virksomhed.

Professionelt arbejde

Viborg Tømrer har mange års erfaring og stor ekspertise i gipslofter. Vi kan hjælpe dig med det rigtige valg og udføre gipsarbejdet i højeste kvalitet.

Kontakt os på telefon 30 26 80 82 og få en snak om, hvorvidt gipslofter er det rigtige valg for dit hjem eller din virksomhed. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Ring mig op

Viborg Tømrer

CVR: 34321426

Tlf: 30 26 80 82

E-mail: kontakt@viborgtoemrer.dk