VIBORG TØMRER Vi kan udføre alt tømrer- og snedkerarbejde i høj kvalitet

Døre & vinduer

Nye vinduer og døre reducerer varmeforbruget

Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Med de rigtige vinduer og døre kan du barbere 15-20 procent af boligens elforbrug væk samtidig med, at det reducerer varmeforbruget. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og skaber dig og din familie bedre livskvalitet.

Korrekt placering af vinduer og døre

Der findes et hav af forskellige typer af vinduer og døre på markedet. Ved valg af vindue bør man overveje, hvor i boligen vinduet skal placeres. Skal vinduer for eksempel placeres i husets facade eller taget, skal man placere vinduet så højt som muligt, idet placering har betydning for mængden og kvalitet af lys, der kommer ind i boligen.

Som fagmand med mange år i tømrerbranchen har jeg set mange flotte og funktionelle vinduesløsninger, og jeg har et godt øje for den gode løsning. Dermed kan jeg altid finde en fornuftig og forsvarlig løsning, så dine boligdrømme bliver til virkelighed.

VELUX-ekspert

Viborg Tømrer har VELUX-certifikat og har taget flere kurser i vinduer. Vi er derfor den rette fagmand til at udføre arbejdet med dine nye vinduer.

Hvis du ønsker et tilbud på udskiftning af vinduer og døre, sender jeg dig under normale omstændigheder et skriftligt tilbud inden for 14 dage.

Rådgivning til valg af vinduer og døre

Har du brug for god rådgivning og en tømrermester med hænderne skruet rigtig på, så ring eller send en mail, som vi svarer på hurtigst muligt.